Páginas

domingo, 19 de febrero de 2017

Activitats curs 2016-17 No sols aprenem, també ens divertim

 
   Passeig amb "Arrogante"

   Al llarg del present curs, a mesura que anem realitzant diverses activitats, tant les programades com aquelles que vagen sorgint, les publicarem ací al nostre blog per compartir-les amb tots vosaltres.

   Fa uns dies, Juan Antonio Camarena i Julian Piera, ens visitaren amb el cavall "Arrogante" i un bonic carruatge per passetjar-nos pel poble i fer passar una estona inoblidable a tots els xiquets i xiquetes de l'escola d'Almiserà. Ací vos hem preparat un bonic reportatge de la visita i del recorregut que realitzarem. Des d'ací els donem les gràcies per fer possible aquest esdeveniment i el detall que tingueren amb nosatres. Ho vam passar pipa!    El monstre de colors 

   Ací teniu un vídeo muntatge d'una experiència que començarem a treballar el primer trimestre del curs i que ens ha dut a treballar les emocions barretjant-ho amb els colors. Es tracta del monstre dels colors, un conte molt instructiu que ens ha permet treballar amb les emocions a flor de pell, mai millor dit. També afegim un vídeo conte des de youtube que narra el mateix per a que se n'adoneu de l'activitat i si vos ve de gust pugueu fer alguna coseta amb ell.
  A mesura que anem preparant material sobre aquest tema anirem afegint-lo en aquesta mateixa entrada. A gaudir amb el monstre de colors!   Projecte 2 en 1

   Està inspirat en un treball de l'artista britànica Gillian Wearing, originalment tracta de la relació entre una mare i els seus dos fills. Nosaltres, a partir d'aquest treball, hem intentat plasmar les coses com si  cada xiquet i xiqueta es tractara de dues persones en una, una exterior a nosaltres però alhora pròxima i, una més interior, que mostra el que som. La interior estaria simbolitzada per la nostra pròpia imatge; i la externa queda representada per la veu, no del tot estranya, que substitueix la pròpia en un joc divertit on sempre ens podem veure reflectits.
   L'aspecte clau d'aquest treball és veure el procés d'aprenentatge de cadascú de nosaltres; el paper que juga l'altre, el company o companya, en l'aprenentatge personal; generalment no ens adonem de  la seua importància; amb diversió tots ens podem sentir identificats en l'altre.
   Tots els xiquets i xiquetes han passat una bona estona i molt divertida mirant el vídeo. Esperem vos agrade.   Falles 2017

  El resultat del magnífic dia que vam passar el dijous 16 de març el teniu ací. Amb motiu de la celebració de les falles 2017 al CRA Riu Vernissa vam plantar aquesta bonica falla a Llocnou de Sant Geroni i la vam cremar per la vesprada. Va ser tot un plaer, on tots els xiquets i xiquetes traballaren i es divertiren de valent amb la finalitat de passar un dia inoblidable. Fins i tot el temps ens acompanyà. Ací teniu el vídeo que volem compartir amb tots vosaltres acompanyat de la música del "Paradís de les paraules" de Carles Dénia: "Si de vora meu un dia". Tot un luxe!


Gimcana QRs

   Els vídeos següents tenen a veure amb l'activitat de lectura de còdigs QR que hem realitzat al voltant del projecte d'Egipte. Aquesta activitat pretén introduir APPs d'una manera pedagògica. Tota l'activitat, que ès molt interessant, està compartida en aquest mateix blog en l'enllaç següent: 

http://crariuvernissa.blogspot.com.es/search?q=gimcana+QRs

    Aquests xiquets i xiquetes són uns milennials!


                                                                              


El ninot que li creix el pèl

   Una altra activitat plàstica que hem dut a terme. Es tracta d'un ninot al que li creix el pèl. Ací podeu verure el vídeo del mateix. Hem fet un Stop Motion amb IMovie.Fi de curs


     Aquest curs ha estat un any intens i ple d'emocions. Hem passat grans moments i entrebancs que entre tots hem superat, però per damunt de tot hem gaudit i viscut experiències inoblidables. Volem compartir amb tots vosaltres un xicotet homenatge al final del curs que recull moments de tot l'any que s'havien quedat registrats però no publicats. Esperem que gaudiu veient-lo tant com nosaltres hem gaudit vivint-lo.                                       No hay comentarios:

Publicar un comentario