Páginas

lunes, 18 de septiembre de 2017

Curs 2017-2018 Almiserà Infantil

      

                                                                Vídeo de benvinguda

      Comencem un nou curs amb molta il·lusió. Li donem la benvinguda amb Txarango i la seua música festera i solidària. Com diu la cançó al món hi falta gent que construesca més, que resolguen més, que donen més i que diguen millor hui que demà. Obrim totes les portes per compartir la nostra xicoteta llar perquè aquesta, l'escola, és de tots nosaltres.

El tio de la Porra

         Un any més arriba la fira de Gandia i amb ella la simpàtica, entranyable i divertida figura del Tio de la Porra. Enguany, a més a més, ens ha visitat a l'escola per convidar-nos a visitar Gandia per les seues festes. Hem fet moltes activitats i hem preparat un passacarrer amb tabalets i barrets per ensenyar-li un poquet al Tio de la Porra el poble d'Almiserà. Ha estas tot un plaer. Ací teniu el vídeo que hem preparat.                                     
                                             El passat dimarts celebràrem la festa de Halloween. Malgrat no ser una tradició de la nostra cultura avui en dia ja està totalment arrelada i als xiquets i xiquetes els encanta. Com ja va sent una tradició a l'escola tots venen terroríficament disfressats i fem moltes activitats que ens encanten. Ací teniu una prova dels moments que passàrem amb fantasmes, bruixes i monstres fent-nos passar molt de pànic i angoixa. Esperem vos agrade.                                                                                                 Carnestoltes 2018


     Un any mes celebrem Carnestoltes amb un passacarrer des de l'escola d'Almiserà fins l'escola de Llocnou, on ens esperava un xocolate per reposar forces i combatre el fred. Ha coincidit la festa de Carnestoltes amb la setmana de més fred de l'hivern encara que el divendres ens va acompanyar el solet, la qual cosa és molt d'agrair. Ací podeu veure un xicotet trailer de la celebració.


No hay comentarios:

Publicar un comentario