Páginas

lunes, 23 de enero de 2017

Normes classe curs 2016-17

   "Les normes socials són les creences sobre com els membres d'un grup s'han de comportar en un context donat". Aquesta definició la trobem a la Viquipèdia i ens fa palés quins són els comportaments adequats i quins inadequats. Un altre aspecte no menys important és el caràcter reflexiu i flexible de la norma social. Aquesta no pot ser rígida perquè necessita del consens i la interiorització des de l'acceptació, mai la imposició.
   La nostra tasca a l'escola és precisament inculcar uns valors que ens serviran i afavoriran les relacions entre nosaltres, des de l'afecte i la comprensió. 
   Ací teniu una mostra divertida d'un muntatge d'algunes de les normes que intentem infondre en el dia a dia i que poc a poc els xiquets i xiquetes van fent seues.
   Hem decidit fer aquest muntatge a partir d'un vídeo mític de Bob Dylan de la cançó "Subterranean Homesick Blues" editat el 22 de març de 1965. No obstant no hem pogut utilitzar la música per problemes de drets d'autor. 
   Amb aquesta idea li retem homenatge pel seu premi Nobel de literatura 2016. Potser algún dia quan el puguen veure més detingudament i amb més calma tots els protagonistes busquen les connexions adequades d'aquestes experiències que van compartir en edat tan primerenca. Esperem vos agrade.






No hay comentarios:

Publicar un comentario